#AudioIssues

Relevance · Date   
sound input error 9 messages By Jeff Elkins ·
WSJT-X loses my output setting periodically 7 messages By Pete Singleton ·
Changed to new computer, no receive audio problem solved By Wayne Rash ·
Changed to new computer, no receive audio 3 messages By Wayne Rash ·
No GREEN signal bar, no decode or waterfall signals, however on the Windows side, Line-IN shows signal bars 2 messages By Bill Somerville ·
PC Audio Output Level decreases during Transmission 17 messages By Jim Brown ·
"Error in Sound Input" (message box) Circle w/ RED X ---- my WSJT is "BRICKED" 27 messages By Alan G4ZFQ ·
Compensating for audio lag from SDR? 4 messages By Bill Somerville ·
No decode 4 messages By Alan Blind ·
Audio and CAT errors 19 messages By Jim Brown ·
Not sure if this a known problem or not 7 messages By William Smith ·
no tx audio after successful tune 10 messages By Steve marsh (M0NMA) ·
Suggestion: ability to change TX freq and RX freq independently 11 messages By Jim Shorney ·
Interesting problem this afternoon 18 messages By Jim Shorney ·
Yaesu 991A how did you make it work with WSJT-X 23 messages By Bruce N7XGR ·
#AudioIssues 3 messages By Mike Wilhelm ·
Tx audio reverts to system speakers after a few transmissions 4 messages By John Threadgill ·
#AudioIssues #raspberryPi #linux #PiSDR #ALSA #pulseaudio All Audio Streams Dead to WSJTX - need help please 2 messages By William Smith ·
Now that was very odd... 12 messages By William Smith ·
Audio Format 3 messages By William Smith ·
1 - 20 of 139